Doby obnovy

Použitá schopnost ztmavne a postupně se obnovuje. Dlouhé doby obnovy tě provázejí všude i po opětovném přihlášení.

Po použití schopnosti či časovaného spotřebního předmětu ikona shora ztmavne a během obnovy se odkrývá. Najetím zjistíš zbývající sekundy.

  • Doby obnovy spravuje server. Přechod mezi kraji, přivolání ani odhlášení a přihlášení je neresetují. Dlouhá obnova běží dál, i když jsi offline.
  • Doby obnovy kratší než minuta se mohou při opětovném přihlášení resetovat.