Czas odnowienia
Użyta Moc przyciemnia się i stopniowo napełnia. Długie czasy odnowienia nie znikają, nawet po przelogowaniu.
Gdy użyjesz Mocy lub przedmiotu zużywalnego z czasem odnowienia, jego ikona ściemnia się od góry i rozjaśnia w miarę regeneracji. Najedź na nią kursorem, aby zobaczyć pozostałe sekundy.
- Czasy odnowienia są przechowywane na serwerze. Przechodzenie między regionami, przyzwanie czy wylogowanie się i ponowne wejście do gry ich nie resetują. Długi czas odnowienia upływa dalej, gdy jesteś poza grą.
- Czasy odnowienia krótsze niż minuta mogą zresetować się przy ponownym logowaniu.